Politi: Kandis-Johnnys datter skal bag tremmer

Cecilie Hansen

Cecilie Hansen

i forgrundenHvis det står til Midt- og Vestjyllands Politi, skal 21-årige Cecilie Hansen, der er den ældste datter af den populære Kandis-forsanger, Johnny Hansen, idømmes fængselsstraf for hæleri og medvirken til tyveriforsøg.

Den unge kvinde med den landskendte far står i dag tiltalt ved Retten i Holstebro som en del af en firebande, der ifølge politiet har en lang række kriminelle forhold på samvittigheden.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnnys datter anholdt for rambuktyveri

Det fremgår af anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

De kriminelle handlinger, som medlemmerne af firebanden enkeltvis, sammen eller i forening med andre har begået, spænder fra simpelt hærværk over narkokriminalitet til hjemmerøverier.

21-årige Cecilie Hansen kræves ligesom de tre tiltalte mænd på 17, 21 og 25 år idømt fængselsstraf.

LÆS OGSÅ: Dansktop-stjerner: - Du svigter din datter, Johnny!

De tre tiltalte mænd, der er venner af Cecilie Hansen, har alle siden den 17. februar i år været varetægtsfængslet eller afsonet tidligere domme, mens Cecilie Hansen som den eneste har været på fri fod frem mod sagens begyndelse i dag.

Den 17. februar om eftermiddagen blev hun sammen med de tre venner fremstillet i grundlovsforhør sigtet for at have deltaget i et rambuktyveri mod en urforretning i Bredgade i Hurup lige omkring klokken 03.00 natten til den 17. februar.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny køber hus til datteren

En traktor stjålet samme nat blev brugt til at smadre flere vinduer i urforretningen, hvorefter der blev stjålet ure til en værdi af små 30.000 kroner.

Cecilie Hansen nægtede sig skyldig og blev efter et langvarigt grundlovsforhør den 17. februar løsladt og er - i modsætning til de tre venner - ikke tiltalt for rambuktyveriet.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny taler ud om sin sorg

Derimod er hun og de tre venner alle fire tiltalt for medvirken til et tyveriforsøg i lokalområdet tidligere natten til den 17. februar.

Ifølge anklageskriftet drejer det sig om et tyveriforsøg mod autoforhandleren Thybo Biler i Vestervig klokken 00.45 natten til den 17. februar.

Cecilie Hansen og den 21-årige medtiltalte havde ifølge anklageskriftet udpeget autoforhandleren som et sted, hvor der kunne stjæles rede penge, men den 17-årige og den 25-årige, der brød ind hos Thybo Biler, fandt ingen penge på stedet.

Cecilie Hansen er ifølge anklageskriftet tiltalt for en planlæggende rolle, idet hun havde udpeget stedet, ligesom hun og den 21-årige holdt og ventede med en flugtbil, mens de to medtiltalte brød ind hos autoforhandleren.

LÆS OGSÅ: To store vagter mandsopdækkede Kandis-Johnnys bryllup

Tiltalen for hæleri mod Cecilie Hansen hidrører fra, at hun ifølge anklageskriftet har indløst stjålne skrabelodder, efter at stjålne skrabelodder til en samlet værdi af 25.205 kroner på ukendt vis havnede i hendes hjem efter et indbrud i en lokal købmandsbutik.

Skrabelodderne blev julenat 2013 sammen med cigaretter og spiritus til en værdi af 40.000 kroner stjålet af ukendte gerningsmænd i "Min Købmand" i Hurup - en butik hvor Cecilie Hansen har stået i lære.

Ifølge anklageskriftet er de stjålne skrabelodder efterfølgende havnet på Cecilie Hansens bopæl i Hurup. Det er i den forbindelse, at Cecilie Hansen er tiltalt for - i forening med to andre, der har fået afgjort deres sag - fra den 27. december til den 30. december 2013 at indløse en del af de stjålne skrabelodder i forskellige kiosker i Thisted.

SE og HØR er på plads i Retten i Holstebro, der har afsat flere dage til at behandle de mange tiltaler mod firebanden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close