Politi afviser tiltale mod Nicki Bille

Landsholdsspilleren Nicki Bille er ikke blevet tiltalt for vold, fortæller Københavns Politi til SE og HØR

Landsholdsspilleren Nicki Bille er ikke blevet tiltalt for vold, fortæller Københavns Politi til SE og HØR

foto: All OverDen danske Rosenborg- og landsholdsspiller Nicki Bille Nielsen er ikke, som det ellers fremgår af en dansk avis og norske Dagbladet, tiltalt for vold efter sammenstødet med politiet i det københavnske natteliv i april.

- Det bygger på en sprogbarriere. Den norske journalist har misforstået, hvad jeg har sagt. Nicki Bille Nielsen er ikke tiltalt, siger Sebastian Richardsen fra Københavns Politi til SE og HØR.

Den famøse aprilnat skal Rosenborg-spilleren angiveligt have sparket til P-automater og cykler i det indre København, hvorefter politiet blev tilkaldt.

LÆS OGSÅ: Landsholdsstjerne sigtet for politivold

Ordensmagten måtte bruge peberspray for at få Nicki Bille Nielsen med ind i politibilen. Den behandling skal have fået Bille til at spytte på bagsædet, og efterfølgende bed han angiveligt en betjent i armen.

Episoden førte til, at Nicki Bille blev anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og senere løsladt.

Sagen fra København gav genlyd i Norge, hvor den hurtigt fik konsekvenser for den danske angriber. I første omgang blev han udelukket han udelukket fra træning med den øvrige trup, indtil Rosenborg havde fået overblik over sagen. Dernæst fik han blandt andet alkoholforbud af klubben.

LÆS OGSÅ: Nicki Bille: Nu må han ikke drikke mere

Københavns Politi er endnu ikke færdige med at behandle sagen, så det er endnu uvist, om sagen ender med en tiltale mod Nicki Bille.

- Der er stadig en juridisk vurdering i gang, forklarer Sebastian Richardsen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Efter anholdelse: Nicki Bille klager over politiet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close