Nyheder7. februar 2018

Politi advarer mod at pågribe kniv-røver

Nordjyllands Politi eftersøger kniv-røver, der stak Brugsen-kunde i maven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/politi-07022018.jpg
 Foto: Politifoto

Nordjyllands Politi advarer direkte borgere mod at forsøge at pågribe en kniv-røver, der tirsdag formiddag sårede en kunde i SuperBrugsen i Brovst.

Kniv-røveren er en yngre mand, som politiet har identificeret og søger på diverse adresser.

https://imgix.seoghoer.dk/politi-artikel.jpg

Her er kniv-røveren uden maskering. (Politifoto)

- Hvis man ser gerningsmanden, skal man ikke selv gribe ind – men man skal straks tilkalde politiet på telefonnummer 114, siger Kenneth Ginnerup Skovsmose fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Baggrunden for advarslen er, at kniv-røveren allerede én gang har vist viljen til at bruge sit våben mod andre mennesker, da han stak en mand, der forsøgte at stoppe ham under et røveri mod et supermarked.

Nordjyllands Politi modtog tirsdag klokken 10.35 anmeldelse om væbnet røveri mod Fakta på Toftevej i Brovst. Men gerningsmandens forehavende mislykkedes, fordi der var tale om en pengeløs forretning.

Kun to minutter senere, klokken 10.37 indløb der en anmeldelse om et væbnet røveri mod SuperBrugsen på Jernbanegade i Brovst. Et mandligt vidne, som forsøgte at overmande gerningsmanden, blev i forbindelse med røveriet stukket med en kniv i siden. - Vidnet er dog uden for livsfare, og han har det efter omstændighederne godt, siger politikommissær Kenneth Ginnerup Skovsmose. Supermarkedets overvågningskamera fik optaget røveriet, og politiet offentliggør nu billeder fra optagelsen. Nordjyllands Politi leder efter en gerningsmand, der er skandinavisk af udseende, cirka 170 centimeter, 20-25 år, almindelig af bygning, mørkt hår, iført mørk trøje, hvidternede bukser, et hvidt tørklæde om hovedet og mørke sko.
https://imgix.seoghoer.dk/politi2-artikel.jpg

Endnu et foto af den desperate kniv-røver. (Politifoto)

Ved du, hvor kniv-røveren opholder sig, så kontakt politiet på 114.

Sponsoreret indhold