Nyheder 24. januar 2018

Pokerstjerne kræver 1.136.000 kr. af Rasmus Nøhr

Pokerstjernen Gus Hansen kræver mere end en million kroner af Rasmus Nøhr, efter at det tidligere vennepars koncert-eventyr Danmark Dejligst endte i minus og konkurs
Foto: All Over

De kaldte sig engang for gode venner – og havde da også sammen kastet sig ud i et fælles eventyr med koncerterne Danmark Dejligst.

Men nu er gammelt venskab forvandlet til iskold luft og en bitter retssag mellem pokerstjernen Gus Hansen og popsmeden Rasmus Nøhr.

Pokerstjernen Gus Hansen kræver nemlig svimlende 1.136.000 kroner af sin tidligere musiker-ven i en sag, der omhandler to millioner kroner, som Gus Hansen kastede i koncerteventyret Danmark Dejligt, en minifestival som Rasmus Nøhr står bag.

Det skriver Ekstra Bladet.

Koncerteventyr Danmark Dejligst, som Rasmus Nøhr startede i 2012, endte dog med røde tal og konkurs, men inden konkursen hev Rasmus Nøhr flere hundredtusinder kroner ud af virksomheden – penge som han placerede i sin egen virksomhed, Skrappe ApS.

Imens så Gus Hansen ikke en krone, og han føler sig nu så snydt og bedraget, at han kræver 1.136.000 kroner af Rasmus Nøhr.

Foto: All Over Press

Gus Hansen og Rasmus Nørh var engang gode venner - det er de ikke mere. Foto: All Over

- Sagsøgte har ikke sikret en ligelig fordeling, men i stedet begunstiget andre kreditorer og i høj grad sig selv, forklarede Gus Hansens advokat Lars Høj Andersson ifølge Ekstra Bladet tidligere på ugen i retten.

Det oprindelige krav fra pokerstjernen lød på 896.000 kroner, men nu er beløbet vokset til over en million, fordi man er blevet gjort opmærksom på tilgodehavender i virksomheden.

 Koncerteventyret kostede ikke bare Gus Hansen millioner af kroner. Det kostede også venskabet med Rasmus Nøhr – de to havde ellers kendt hinanden i 25 år.

- Jeg kan klandre mig selv for min naivitet, men man tror på en kammerat, som man har kendt i 25 år. Det var en fejl, og det må jeg så lære af og konstatere, at Rasmus har én kammerat, og det er sig selv. Det er trist for mig, forklarer Gus Hansen til Ekstra Bladet.

Rasmus Nøhr fortæller, at han ser frem til at få sagen afsluttet.

- Det er hårdt at være i infight med sin kammerat, men det også rigtig rart at få sagen belyst, så vi kan komme videre. 

Sponsoreret indhold