Nyheder10. november 2021

Pip-pip på Bornholm: Pludseligt landede papegøje på kvindes taske

En ung kvinde fra Rønne stødte på en helt særlig fugl på Bornholm
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis det betyder held, når en fugl klatter på en, hvad betyder det så, hvis en papegøje bruger en som landingsbane?

Den må være op til en 22-årig kvinde fra Rønne om at finde ud af.

Tirsdag gik hun på Vibenhaven, da hun helt sikkert fik sig noget af en overraskelse i tidsrummet mellem klokken 13 og 14.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/fj-10331_preview.jpg
 Arkivfoto: Ole V. Hansen

Om det var lige præcis denne slags papegøje, der forskrækkede en ung kvinde tirsdag eftermiddag, er uklart. Men den var i hvert fald blå. (Foto: Ole V. Hansen)

For nok er faunen på Bornholm særlig med er dyreliv, da blandt andet har bemærkelsesværdige arter som vandrefalken, alken og Danmarks eneste fugleedderkop på repertoiret, så flyver der dog ikke vilde papegøjer rundt.

Men intet desro mindre var der altså en blå papegøje, som kom flyvende i retning mod kvinden og satte sig på hendes taske, oplyser Bornholm Politi.

Det fik kvinden til at smide tasken fra sig, men papegøjen lod sig tilsyneladende ikke skræmme for alvor af den tabte siddeplads.

Umiddelbart efter, at tasken var blevet smidt, fløj den blot over på en cykel i nærheden, hvor den satte sig til at bide i sadlen.

Bornholms politi kan ikke oplyse, hvor papegøjen er nu, eller om nogen har meldt en papegøje savnet.

Men går man og savner sin blå papegøje, så kan man ånde lettet op med visheden om, at den stadig flyver rundt et sted på klippeøen i live.

Sponsoreret indhold