Roskilde-gæster om Eminem-koncert: Pinligt og talentløst!

Eminem på Roskilde Festival 2018.

Eminem på Roskilde Festival 2018.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Over 100.000 håbefulde festivalgæster havde onsdag aften set frem til en rap-oplevelse ud over det sædvanlige, da Roskilde Festivals ubestridte hovednavn gik på scenen tre minutter over halv elleve om aftenen.

Men det var langt fra alle, der fik en god oplevelse under koncerten med den amerikanske rapper Eminem.

Lyden var slet og ret forfærdelig, lyder dommen fra mange af de fremmødte koncertgæster. På de sociale medier lufter de nu deres frustrationer over den dårlige lyd, der for flere betød, at de slet ikke kunne høre Eminems hits som ”The Real Slim Shady” og ”Sing for the Moment”.

Her er blot et udpluk af den kritik, som festivalen har modtaget på de sociale medier i kølvandet på koncerten:

- Nej, nej og nej! Hvad skete der for lyden, især vest for scenen, hvor det lød direkte ad helvedes til og alt gav ekko.. Fuldstændig ulideligt at høre på. Fandt heldigvis et bedre spot midt for. Havde været rasende hvis jeg havde betalt for en én dags billet.

- SÅ skuffet over lyden. Når man stod på vejen, der deler plænerne op, kunne man knap høre, hvad der blev spillet. Det er slet ikke i orden! Det er synd for en så stor kunstner som Eminem, at man ikke får folk med hele vejen, og at det skal skabe dårlig omtale.

- Enig, lyden var lav, ikke godt! Hvis ikke I kan skrue lidt op, så sæt en række højtalertårne op nede bagi.

- Troede ikke lyden på Orange kunne blive ringere og lavere end før med det nye lydsystem. Det har I hermed modbevist. Ikke blot amatøragtigt, men decideret talentløst Roskilde'

- Det var super fedt endelig at se ham, men man ku ik rigtig høre ham! hvordan kan i have så lav og dårlig lyd?

Onsdag aften spillede Eminem for første gang i Danmark. Her er han dog fotograferet under en koncert i Sverige forleden. Foto: All Over

Det er ikke første gang, at Roskilde Festivalen har fået kritik for dårlig lyd, og i år havde festivalen derfor investeret i et nyt højtaler-system på Orange Scene. Det lader dog ikke til, at det nye højtaler-system virkede optimalt – hvert fald ikke for alle de 100.000 fremmødte Eminem-fans.

- Vi måtte tage hjem efter ganske få numre af Eminem. Vi stod nede bagved, sammen med tusindvis andre, og man kunne intet høre af koncerten. Der var så mange mennesker at det var endt med en katastrofe hvis os der ikke kunne høre havde skubbet fremad for at komme tættere på. Virkelig skuffende af Roskilde ikke at bekoste en ekstra række højtalere til så stort et navn, lyder kritikken fra en af Roskilde-gæsterne.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close