Nyheder8. april 2014

Pinlige Brian Mikkelsen: Iklædt underbukser hos Dronningen

Ministeren misforstod dresscoden til fornemt besøg
Af af
Brian Mikkelsen og konen Eliane Wexøe-Mikkelsen til gallataffel på Fredensborg Slot i anledning af det russiske præsidentpars statsbesøg i Danmark i 2010
Brian Mikkelsen og konen Eliane Wexøe-Mikkelsen til gallataffel på Fredensborg Slot i anledning af det russiske præsidentpars statsbesøg i Danmark i 2010
 Foto: Martin Høien
Politikeren Brian Mikkelsen afslørede i denne uges udgave af Søndagsavisen den mest pinlige oplevelse, han har haft i sin tid som politiker. Og den pinlige episode ville nok også have fået sved på panden hos andre, hvis de oplevede det samme.

LÆS OGSÅ: Brian Mikkelsens spindoktor dræbt

Episoden fandt sted for over ti år siden, da Brian Mikkelsen skulle på fornemt besøg hos hele Danmarks dronning:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d90893dff59f42968dd1c9845c901d38.jpgBrian Mikkelsen retter på sit tøj, da han sammen med konen Eliane Wexøe-Mikkelsen var til gallataffel på Fredensborg Slot i anledning af det russiske præsidentpars statsbesøg i Danmark i 2010. (Foto: Martin Høien)


- Da jeg første gang skulle på besøg hos dronningen som ung minister i 2001, kom jeg i lyst tøj, fordi jeg ikke havde set, at dresscoden var mørkt tøj. Kiggede mig omkring blandt alle ministerchaufførerne for at finde en med mørkt jakkesæt og fandt Holger, siger Brian Mikkelsen til Søndagsavisen og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Brian Mikkelsen: Spænd hjelmen, minister

- Vi skyndte os ind ad porten til slottet, hvor vi resolut skiftede tøj. Men da jeg så kom op til dronningen, opdagede jeg, at Holger er langt mindre end mig, så jakkeærmerene gik til albuen og bukserne næsten til knæene. Ikke godt til første officielle møde med dronningen, fortæller Brian Mikkelsen til avisen.

Sponsoreret indhold