PINK: SKILT

Lykken er brudt hos det celebre par. Pink og hendes mand motocrosskøreren Carey Hart er gået fra hinanden, og denne gang er det alvor. Tidligere har de ellers sagt aldrig igen, men er alligevel fundet sammen senere, men nu er det definitivt forbi.

De blev først kærester i 2001 og brød igen i 2003, men to år senere friede sangerinden med det lyserøde hår til Carey, da han deltog i en konkurrence i Californien. De blev gift på en strand i Costa Rica i januar 2006 - deres ægteskab har altså kun holdt i cirka to år - hvilket selvfølgelig er godt gået, når det angår Hollywoods standarder.

De hævder begge, at de er hinandens bedste venner, og de vil fortsætte med at være tætte. Ifølge parret er det deres respektive karrierer, der fik kærligheden til at komme på tværs, men det ser også ud til, at der måske har været for mange i deres ægteskab. SE og HØR har tidligere bragt billeder af den hårdkogte kvinde i massiv flirt med skuespilleren John Cusack.

Husbonden Carey omgiver sig ofte med flotte piger, som han bliver lidt for intime med. I bedste Hugh Hefner-stil kan han endda finde på at tage sin nyeste dulle med til offentlige arrangementer, hvor han nok burde have haft fruen under armen i stedet.

Pink holder sig heller ikke for god til et lille sidespring og gerne med en af samme køn. Hun er blevet set sammen med en kvinde på et hotel i Santa Monica. De flirtede løs og kælede åbenlyst med hinanden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close