Nyheder29. januar 2015

Pilou dropper film-pause: Scorer rolle i stor Hollywood-film

Skuespilleren skal blandt andre spille over for Morgan Freeman
Af af
Skuespilleren skal blandt andre spille over for Morgan Freeman
Skuespilleren skal blandt andre spille over for Morgan Freeman
 Foto: Thomas LaursenHan har spillet hardcore kriminel i den anmelderroste film 'R'. Han har stået ansigt til ansigt med somaliske pirater i 'Kapringen', og han har spillet den hashrygende kæreste i 'Stille Hjerte'.

Derudover har han brilleret som statsministerens spindoktor i DRs succes-serie 'Borgen', lige som han havde én af de altoverskyggende hovedroller i '1864'.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk viser stiv diller

Med andre ord har skuespiller Pilos Asbæk haft mere end travlt de sidste par år, og derfor var det da også hans plan at trække skuespil-stikket for en stund og nyde tid sammen med sin kone og parrets lille datter. Men nogle gange får man et tilbud, som man bare ikke kan sige nej.

Og sådan ét tilbud har Pilou Asbæk fået, afslører han over for BT.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk: Ikke for fin til porno

Han skal nemlig spille rollen som Jesus' bøddel Pontius Pilatus i Hollywood-filmen 'Ben Hur', som er en genindspilning af William Wylers storfilm fra 1959. Én af filmens hovedroller skal spilles af Hollywood-legenden Morgan Freeman.

- Det er en meget fin rolle. Jeg har kun ganske få scener, og det er også derfor, jeg kan overskue det i forhold til familien, siger Pilou Asbæk til BT.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk: Det er historien om mine bedsteforældre

- Og man kan ikke sige nej til den udfordring, det er at spille en historisk karakter som Pontius Pilatus. Og så er jeg meget stolt af at få lov til at træde i dygtige danske kollegers fodspor. Skuespillere som Mads Mikkelsen, Ulrich Thomsen og Jesper Christensen, der har mange spændende udenlandske roller. Det er jeg sgu taknemmelig for, siger Pilou Asbæk til BT.

Pilou Asbæk er gift med Anna Bro, og de fik datteren Agnes nytårsaften 2012.

Sponsoreret indhold