Nyheder17. oktober 2017

Pilou Asbæks fremtidsplaner: Vil bo i Spanien

35-årige Pilou Asbæk har planer om at slå sig ned på den smukke ferieø Mallorca
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pilou-asbaek_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Pilou Asbæks forhold til Mallorca er helt specielt.

Han har i 30 år besøgt øen med jævne mellemrum, og det har skabt en kærlighed til ferieøen, som ikke kan ignoreres eller tøjles. ”Game of Thrones”-stjernen gæster stadig middelhavsparadiset så ofte som muligt, og han nyder det lige meget hver gang.

– De knap to måneder jeg havde sammen med min kone og datter sidste år imellem optagelserne til ”Game of Thrones” og ”Ghost in the Shell”, tilbragte jeg her i Andratx. Og når jeg bliver gammel, drømmer jeg om at slå mig ned her i min egen finca, fortæller Pilou om planerne for sin pensionisttilværelse, som altså skal nydes under den spanske sol.

Den store dedikation og kærlighed til Mallorca fra Pilou bliver nu gengældt. Den lokale borgmester har skænket den danske skuespiller en yderst fornem titel.

Han kan fremover kalde sig kulturel ambassadør for Mallorca og har til opgave at lokke mere eksklusive gæster til øen med hjælp fra paradisets kunst, kultur og arkitektur.

Kunstcenteret CCA Andratx, der blev grundlagt i 2001 af Patricia og Jacob Asbæk, dannede ramme om præsentationen af Pilou. Tidligere har Michael Douglas og Rafael Nadal været ambassadører.

Se billederne af Pilou Asbæk på Mallorca i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold