Nyheder 11. marts 2016

Pilou Asbæk træt af jakkesæt

Han fik nok af sit stiveste puds, da han indspillede 'Borgen' - så nu sværger Pilou Asbæk til Bilka-uniform
Foto: All Over

Joggingtøj og klipklapper.

Selv om Pilou Asbæk efterhånden er superstjerne i både Danmark og Hollywood, har han ingen fine fornemmelser.  Det fortalte skuespilleren forleden,da SE og HØR fik en snak med  ham i forbindelse med Oscar-prisuddelingen i Hollywood.

Pilou rendte i flere år næsten dagligt rundt i jakkesæt under optagelserne til 'Borgen' over for Sidse Babett. Derfor er han træt af det og har det bedst i løse gevandter. 

– Jeg er vant til, at der altid står nogen, der er klar til at klæde mig på. Jeg bestemmer aldrig selv, hvad jeg vil have på, sagde Pilou, som i flere år har været på rollelisten i DR’s verdenssucces ”Borgen”. 

Forrige mandag måtte han dog trække i sit stiveste puds, da det amerikanske filmakademi uddelte verdens vigtigste filmpris, Oscaren. Men heller ikke her var Pilou særlig interesseret i at være spændt op til lir i den smukke Christian Dior-smoking.

Der er langt fra Hollywoods røde løbere til Pilou Asbæks søndagsantræk i København. Her ses han med kæresten Anna Bro.

- I virkeligheden vil jeg ti gange hellere bare slappe af og gå i joggingtøj og klipklapper, lød det fra Asbæk.

Den 34-årige filmstjerne opholder sig for tiden et sted, hvor den mundering er helt på sin plads. Han er nemlig i det afslappende og naturskønne New Zealand for at optage en ny storfilm - og her er det stadig sensommer.

Se galleri med Pilou Asbæks mange look:

Pilou Asbæks mange look

Sponsoreret indhold