Nyheder25. august 2013

Pilou Asbæk: På toilet med Preben Elkjær

Borgen-stjernen sad på kummen, da han mødte sit store idol
Pilou Asbæk indtager i aften, søndag, selv hovedrollen som Simon Spies, når "Spies og Glistrup" har gallapremiere i Imperial i København
Pilou Asbæk indtager i aften, søndag, selv hovedrollen som Simon Spies, når "Spies og Glistrup" har gallapremiere i Imperial i København
 Foto: Thomas LaursenStore stjerner har ikke kun fans, men er tit også selv fan af nogen.

Og det gælder også Pilou Asbæk.

Men hvor andre må vente en livstid for at få et glimt af dem, mødte skuespilleren allerede et af sine idoler i sin barndom.

Pilou Asbæk: Viser stiv diller
Hans forældre ejede Galleri Asbæk i indre København og vigtige kunstkunder fik lov at komme med ovenpå i privaten for at se de malerier, familien selv havde hængende.

Og Pilou Asbæks mor og far var tilsyneladende så store kunstelskere, at væggene i stuer og værelse ikke var nok.

- Jeg har prøvet at sidde på toilettet, hvor folk er kommet ind, fordi der hang et stykke kunst over mit hoved, de skulle se på, fortæller Pilou Asbæk til Berlingske.

Skuespilleren, som netop nu er aktuel som Simon Spies i filmen "Spies og Glistrup", fik på den måde et noget usædvanligt møde med en af sin bardoms store helte.

Pilou Asbæk: Åbner for porno-fortid
- Engang var det Preben Elkjær, som bankede på og skulle se et værk. Jeg elsker fodbold, men der er ikke noget, der kan gøre mig mundlam som fodboldspillere, så det var bare om at få tørret sig og så liste af sted, beretter den boldglade "Borgen"-stjerne.


Sponsoreret indhold