Nyheder14. november 2016

Pilou Asbæk og Hollywood-darling genforenet

Den danske skuespiller spiller atter over for Scarlett Johansson i ny science fiction-film.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pilou_2.jpg
 Foto: All Over

Den kommende science fiction-film "Ghost in the Shell" er spækket med dansk dynamit.

Hollywood-superstjernen Scarlett Johansson, der er datter af en amerikansk mor og en dansk far, spiller hovedrollen, mens skuespilleren Pilou Asbæk har en fremtrædende birolle.

"Ghost in the Shell" er filmatiseringen af Masamune Shirows japanske mangaserie om cyborgen Motoko Kusanagi - en blanding af et menneske og en robot - der er leder af en elitegruppe af soldater i anti-terrororganisationen Section 9, der kommer på sporet af en berygtet hacker og skal bekæmpe en virus.

Der er allerede offentliggjort små teasere af det kommende sci-fi-brag, og i den seneste trailer medvirker Pilou Asbæk, der har en fremtrædende birolle som den næstkommanderende i Motokos anti-terrororganisation.

Et minut og 47 sekunder inde i traileren udveksler Asbæk og Johansson en dialog, inden "Borgen"-stjernen med afbleget strithår og et vildt blik i øjnene trækker et ordentligt skydevåben og går til angreb på Section 9's fjender.

"Ghost in the Shell" er den anden film, hvor den 34-årige danske darling spiller over for den 31-årige Golden Globe-nominerede Hollywood-stjerne.

I 2014 medvirkede de begge i filmen "Lucy", og under optagelserne fik de to skuespillere snakket om deres ophav, fortalte Asbæk efterfølgende til BT.

- Vi talte blandt andet sammen om Danmark, som hun er meget glad for, men ellers var det mest arbejdsrelateret, sagde han til avisen i 2014.

For nylig fortalte Asbæk til SE og HØR, hvordan det var igen at blive genforenet på filmlærredet med "Lost in Translation"-stjernen.

- Det var fantastisk at arbejde sammen med hende. Hun er skidesød. Jeg har faktisk tidligere lavet en intimscene med hende, men den blev klippet ud, afslørede Asbæk til ugebladet i sidste måned.

"Ghost in the Shell" får dansk biografpremiere 30. marts 2017.

Se traileren her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold