Pigerne hungrer efter testosteron i "Topmodel Curves"

Den portugisiske model Bruno er dagens rekvisit for modelaspiranterne. Supermodellen Robyn Lawley viser hvordan det skal gøres.

Den portugisiske model Bruno er dagens rekvisit for modelaspiranterne. Supermodellen Robyn Lawley viser hvordan det skal gøres.

Foto: Kanal 4

De tilbageværende deltagere i "Topmodel Curves" får en lækker snack i aftenens afsnit. De får nemlig lov til at slynge sig om den portugisiske mandlige model. Det er noget som mange af pigerne har set frem til – og næsten direkte har brug for.

Det er nemlig ikke meget, pigerne får at se til det mandlige køn. Det er ikke ligesom sidste sæson af ”Danmarks næste topmodel”, hvor konkurrencens deltagere både var aspirerende mandlige og kvindelige modeller, der boede under samme tag. Her skulle modellerne også ofte tage billeder med hinanden.

I aftenens afsnit af ”Topmodel Curves” er der altså en lækker model på tapetet, og det er derfor deltagernes opgave at tage flotte billeder med godten, der godt kan virke distraherende for de testosteron-hungrende modeller. Det er sågar en badetøjsreklame, som pigerne skal lave, så hverken deltagerne eller den portugisiske model har meget tøj på.

Se med i klipper herunder, hvor en af deltagerne afslører, hvor meget pigerne mangler en mand i huset.

Aftenens afsnit af "Topmodel Curves" sendes i aften klokken 20 på Kanal 4.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close