Pierce Brosnan: Mistede manddommen

Den tidligere macho mand og James Bond-helt, Pierce Brosnan, måtte se sin manddom svinde ind til det rene ingenting, da han sang og dansede under indspilningerne til filmen "Mamma Mia!", som er baseret på ABBA musicalen af samme navn.

- Jeg er den sidste person på jorden, som nogen ville forevente at se danse rundt i plateausko, gamacher og pallieter. Vi skulle vimse rundt og samtidig forsøge at se seje ud. Det var lidt af en udfordring, fortæller han.

Brosnans kollega, Colin Firth, siger også at aldrig havde forestillet sig, at han skulle være musicalstjerne i en film baseret på et svensk bands hits.

- Meget få hetero-mænd i min generation ville have indrømmet, at de var ABBA fans i 1970'erne. Hvis jeg havde haft en krystalkugle i 1976 og havde, set hvad jeg ville ende med at lave i dag, ville jeg nok have skudt mig selv i hovedet!

Filmen
"Mamma Mia!" handler om en ung pige, som leder efter sin far. Der er to potentielle mænd, som kan være faderen, og de to spilles henholdsvis af Pierce Brosnan og Colin Firth.

På rollelisten er også Meryl Streep.
Filmen har premiere i London den 30. juni 2008, mens danskerne må vente til den 11. juli 2008.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close