Nyheder19. januar 2012

Pia Kjærsgaard: Melder Kidd til politiet

Partiformanden tager rapperens trusler dybt alvorligt. Læs her, om han fortryder sine ord
Af af
Pia Kjærsgaard har allerede anmeldt Kidd for dødstruslen
Pia Kjærsgaard har allerede anmeldt Kidd for dødstruslen
 Foto: All Over og Polfoto

Rapperen Kidd er blevet meldt til politiet af Dansk Folkeparti.
Det sker, efter at Kidd har truet Pia Kjærsgaard på livet.

Som seoghør.dk tidligere i dag kunne afsløre, kommer rapperen med nogle MEGEt hårde ord i et interview med undergrunds-bloggen A Machine Life.

Læs også: Pia Kjærsgaard: Krise i ægteskabet

Overfor seoghør.dk vil Pia Kjærsgaard ikke kommentere direkte på sagen, da hun generelt ikke vil udtale sig i sådanne situationer.

Læs også: Pia Kjærsgaard: Mit private nytårsforsæt

Men politiet er på sagen. Fåminutter efter, at seoghør.dk talte med Dansk Folkepartis presseafdeling, blev han anmeldt.

På trods af politianmeldelsen fortryder Kidd dog intet.

- Jeg kan ikke se noget problem med den kommentar. Det burde jeg nok, når politiet er inde over. Ærlig talt så ved jeg, at jeg burde. Men jeg håber det. De spreder så meget had. Så kan man måske kalde det ironi. Men det ville være sundt for hele Danmark, hvis ikke de var der, sige Kidd til seoghør.dk.

Han føler ikke, han opfordrer folk til at dræbe Pia Kjærsgaard ved at komme med kommentaren om, at han håber, hun bliver dræbt.

- Alt hvad de står for, det hader jeg af hele mit hjerte. Vi lever i 2012, så jeg kan sagtens tillade mig at sige noget, uden at mine fans tror, at de skal gøre det. Vi lever jo ikke længere i 1926, hvor folk blindt går ind til ting, forklarer han.

- Jeg må da håbe, at jeg må sige og ytre mig om det, jeg har lyst til. Jeg siger jo ikke, at jeg vil dræbe hende, og jeg opfordrer jo ikke nogen til at gøre det.

- Jeg siger bare, at jeg håber, at det en dag vil ske. Men der er mange ting, jeg håber. Men det er typisk, at Pia K. og Dansk Folkeparti at lave sådan noget.

SNESTE NYT: Torsdag aften blev Kidd-interviewet pludselig fjernet fra Youtube og A Machine Life
Sponsoreret indhold