Pia Kjærsgaard: Jeg ville skilles

Pia Kjærsgaard ville skilles fra Henrik, men heldigvis fandt de to sammen igen efter fire måneder fra hinanden

Pia Kjærsgaard ville skilles fra Henrik, men heldigvis fandt de to sammen igen efter fire måneder fra hinanden

Foto: Claus Poulsen
Der er ikke mange år til, at politiker Pia Kjærsgaard og manden Henrik kan fejre guldbryllup. Men faktisk var det ret så tæt på, at de to var gået hvert til sit. Det afslører den tidligere formand for Dansk Folkeparti i onsdagens udgave af Talkshowet Meyerheim.

Det var en ung Pia Kjærsgaard, der besluttede sig for, at hun ville skilles fra Henrik. Hun havde simpelthen brug for luft og tid til sig selv, så Henrik flyttede ud.

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard slår ud efter kendis-kok

- Jeg kan ikke rigtig forstå det i dag. Men alligevel. Jeg tror, det var meget sundt. Vi blev gift meget unge, så der skete det, der sker for mange parforhold. Man tænkte 'åh nej', og de der fire vægge begyndte at klemme mere og mere. Nu må der ske noget, siger Pia Kjærsgaard om beslutningen om, at hun ville skilles, i 'Talkshowet Meyerheim'.

Men selvom en skilsmisse ofte kan ende beskidt, foregik det hele dog ret så roligt hos den unge politiker:
Henrik og Pia kan snart fejre guldbryllup - men var faktisk tæt på at blive skilt for mange år siden (Foto: Claus Poulsen)


- Det var pænt og ordentligt. Og vi fik talt om det. Men da der var gået fire måneder, der ringede jeg til ham og sagde, at nu kunne han godt komme hjem igen, siger Pia Kjærsgaard.

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard: Krise i ægteskabet

Og det gjorde Henrik heldigvis også. For de to kunne altså ikke undvære hinanden. I et interview med kvindemagasinet FEMINA har Pia Kjærsgaard tidligere fortalt, hvilke kvaliteter ved Henrik hun synes allerbedst om:

- Dels hans ENORME tålmodighed og ro og så hans humor. Hvis ikke man kan grine sammen, kan man ingenting, siger Pia Kjærsgaard til FEMINA.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close