Nyheder24. juli 2012

Pia Kjærsgaard: Jeg er forfængelig

DF-dronningen går op i sit udseende
Den 65-årige politiker mener, at alle burde være forfængelige
Den 65-årige politiker mener, at alle burde være forfængelige
 Foto: All Over

Pia Kjærsgaards kalender bugner ikke kun af møder og andet Folketings-arbejde. Hun har også altid plottet de næste aftaler ind med frisøren og træningscentret. For dronningen af Dansk Folkeparti går op i sit udseende og inderømmer det gerne. Det fortæller Pia Kjærsgaard til kvinde-sitet Oestrogen.dk.

Læs også: Pia Kjærsgaard: Melder Kid til politiet

- I mit job kan man jo risikere lige pludselig at skulle af sted til et vigtigt og uplanlagt møde, og jeg ville virkelig føle mig dårlig tilpas, hvis jeg dukkede op uden at ha' styr på det ydre, siger den 65-årige toppolitiker.

- Du kan ikke pynte på facaden, hvis grundlaget ikke er orden, og du vil f.eks. heller aldrig - aldrig - se mig med afskallet neglelak til et møde. Det går simpelthen ikke.

Læs også: Pia Kjærsgaards nye barn

For at holde udseendet ved lige lever Pia K. lever sundt, drikker masser af vand og træner jævnligt. God mad og vin ryger dog også ned. Men alt i alt passer hun på sig selv og sit udseende:

- Jeg går jo ikke rundt og glor mig selv i spejlet konstant, men jeg synes, det hører med til mit job at se pæn og velplejet ud, og det er jeg meget bevidst om, siger hun og tilføjer:

- Der da intet dårligt i at være forfængelig. Alle burde være forfængelige.

Læs hele interviewet med Pia K. her

Sponsoreret indhold