Pia Allerslev: Vild på vejene

Pia Allerslev er mere end almindeligt glad for at sætte foden på speederen

Pia Allerslev er mere end almindeligt glad for at sætte foden på speederen

Foto: All OverHun kan lide at dyrke motion og danse - og så er hun rigtig vild med fart.

Københavns kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev har mange passioner, og det med at mærke suset i en hurtig bil, er en af dem.

- Jeg kan rigtig godt lide at køre stærkt. Men selvfølgelig kun, når jeg må. Det er det rigtige svar, fortæller hun grinende til seoghør.dk.

Denne jetset-kendis er også utrolig fartglad

- Jeg elsker sådan at ligge og køre på de tyske motorveje. Jeg har venner, der bor i Tyskland, så jeg nyder sådan at køre rundt i deres Audi dernede. Jeg var jo også med i Zulu Djævleræs i denne her sæson, og der fik jeg også lov til at prøve kræfter af med at køre stærkt, forklarer Pia Allerslev.

Hun prøver dog altid at overholde lovgivningen.

- Jeg er aldrig blevet taget i at køre for stærkt. Jeg kører ikke for hurtigt , for det er for dumt. Det er virkelig, virkelig sjældent, at jeg er kommet over fartgrænsen, men så er det fordi, jeg har siddet og tænkt på noget andet, at den er kommet lidt for højt op. Ellers er jeg meget opmærksom bag rattet - i særdeleshed inde i byen, og når der er børn i bilen.

Jeg forsøger i dén grad at holde mig på dydens smalle sti, og så må jeg jo tage til Taskland for at udleve min indre fartdjævel, afslutter Pia Allerslev.

Denne kendis kørte i den forkerte vejbane

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close