Nyheder28. april 2015

Pharrell Williams ville have Saseline

Den danske skønhed blev ombejlet og inviteret backstage af megastjernen efter en koncert
Saseline charmede hitmageren Pharrell
Saseline charmede hitmageren Pharrell
 Foto: All Over PressSelv om Saseline Sørensen nyder barslen med sin to måneder gamle søn Dexter giver familielivet også sangerinden lyst til at stikke af for en stund og tilbage til dengang, hun var ung og ubekymret.

Det beretter den 32-årige sangerinde på sin blog wuhuw.dk. I et indlæg tænker hun tilbage på sit møde med den nu 42-årige supermusiker Pharrell Williams under et arrangement i Los Angeles, hvor hun blev hevet backstage.

LÆS OGSÅ: Klamt tisse-tilbud til Saseline

- Pharrell Williams havde fået øje på mig og mente åbenbart, at jeg skulle bejles lidt til. Så han gik efter mig med sit entourage af bodyguards, og jeg gik væk fra ham. Jeg husker lige så tydeligt, at han sagde: "Hey girl! Are you running away from me?, skriver Saseline Sørensen og fortsætter fortællingen:

LÆS OGSÅ: Sexede Saseline: Sådan holder hun sig lækker

- Jeg husker også ligeså tydeligt, hvor sej jeg følte mig, da mit kække svar var: "Hey you! You running after me?" Jeg syntes ikke, han skulle have det for nemt, og jeg skulle slet ikke være en af de "billige" piger. Så selvom jeg alligevel endte med at gå med ham om backstage og drikke lidt cocktails, så blev det altså ved flirten, skriver den malaysisk-fødte sangerinde og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Se Saselines hotte bikinibilleder

- Jeg var mega hard-to-get, og jeg forlod backstage og ham og hans crew igen. Det var virkelig en sjov aften og endnu et fedt minde til scrapbogen, skriver sangerinden, der i dag er i et forhold med kæresten Michael Dreyer, mens Pharrell Williams er gift og har barn med modellen Helen Lasichanh.

Pharrell Williams kan i øvrigt ses på årets Roskilde Festival, hvor han optræder på Orange Scene onsdag den 1. juli.

Læs hele Saseline Sørensens indlæg her.

Sponsoreret indhold