Nyheder5. marts 2009

Peter Viskinde: De prøvede at bestikke mig

Guitaristen fra Big Fat Snake i åbent opgør om det populære rockbands fremtid
Viskinde og Blichfeldt er bestemt ikke enige om meget andet end at være uenige
Viskinde og Blichfeldt er bestemt ikke enige om meget andet end at være uenige
 Foto: All Over

Peter Viskindes brud med de fire øvrige medlemmer af Big Fat Snake har på bare et døgn udviklet sig til et stort offentligt skænderi om det populære rockbands fremtid. Han og frontfiguren Anders Blichfeldt er i den grad røget i totterne på hinanden, og beskyldningerne flyver i luften.

Således mener Viskinde, at de øvrige prøvede at bestikke ham med to millioner kroner for ikke at kommentere bruddet og opløsningen.
Anders Blichfeldt indrømmer, at man har tilbudt Viskinde procenter af gruppens fremtidige indtjening, fordi guitaristen igennem næsten 20 år har haft stor indflydelse på bandet og dets repertoire, men han afviser at skulle have tilbudt et konkret beløb på to millioner kroner.

- Jeg ved ikke, hvor han har det tal fra. Vi forhandlede i telefonen, og det tal var ikke oppe at vende, siger Anders Blichfeldt til Ekstra Bladet.
Uenighederne medfører nu at begge fløje gør krav på band-navnet, og de vil begge udsende plader i det navn. Men kontroverserne går også dybere og skyldes blandt andet divergerende meninger om, i hvilken retning bandet skal bevæge sig musikalsk.

- For at rette op på renommeet foreslog jeg en stribe intim-koncerter på små scener, hvor vores faste og trofaste tilhængere kommer. Men Anders sagde nej. Han ville hellere ud at score kassen ved private firmafrokoster, hvor han står og vrikker med røven og spiller Elvis. Ham om det. Han skal bare ikke give udtryk for, at det er mig, som svigter, hvæser Peter Viskinde i Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold