Nyheder 18. april 2011

Peter: Tidligere dømt for vold

Stormvejret omkring reality-parret fortsætter
Af af
Reality-parret blev gift foran snurrende kameraer for blot 40 dage siden
Reality-parret blev gift foran snurrende kameraer for blot 40 dage siden
Foto: Michael Medgyesi

I fredags kunne SE og HØR fortælle, at Amalie Szigethy og Peter Birch gik fra hinanden.Sagen udviklede sig time for time gennem hele weekenden, og i dag stod Peter så frem og fortalte, at han tidligere har været dømt for vold.

- Min lillebror og hans ven blev overfaldet, og så mødte jeg dem, der havde gjort det, dagen efter. Jeg tog fat i en af dem og stak ham en flad. Det hele blev kørt som en tilståelsessag, fordi jeg havde jo gjort det, så jeg kunne lige så godt indrømme det, siger Peter til Ekstra Bladet.

Politiet har valgt ikke at sigte Peter efter fredagens episode i det indre København, hvor han angiveligt skulle have tæsket Amalie.Husk, at du naturligvis kan læse ALT om sagen i det nye SE og HØR, der allerede udkommer i morgen!Få det fulde overblik over seoghør.dk's massive dækning her: Amalie og Peter: Går fra hinanden!Amalie: Mishandlet i natPeter: Optrådte på disko inden overfaldetAmalie få timer før overfaldet: Jeg elsker stadig PeterGrædende Peter: Det er løgn det heleAmalie: Her er hunAmalies mor: Vi anmelder Peter for det helePeter: Kærlighedserklæring på FacebookAmalie: Anmelder Peter for vold

Sponsoreret indhold