PETER TANEV: SKIDESUR

Ellers altid smilende Peter Tanev er mildest talt skidetræt af hundelorte.

Så nu opfordrer han læserne af sin blog på tv2.dk til at tage sig sammen og fjerne deres bedste firbenede venners klamme efterladenskaber.


- En dag kom min datter hjem fra børnehaven i sine fine, nye sorte laksko. Udenfor hører jeg hende skrige, og så viser det sig, at hun er gledet i en hundelort, og hendes sko er helt belortede. Der var lort over det hele, fortæller Tanev til eb.dk. Derefter måtte han hive sin grædende datter indenfor og finde en gammel tandbørste frem, så skoen kunne renses.

- Heldigvis er det ganske få af dem, som har hund, der tillader, at den blot sætter sig og besørger, uden at de tager den lille pose og griber om den varme postej. Men de, der ikke gør, burde selv prøve at stå med en barnesko indsmurt i hundeprut ... Det er fandeme ulækkert.

- Jeg har ikke noget imod hverken hunde eller hundeejere, men jeg har noget imod, når folk ikke rydder op efter dem. Tænk på kørestolsbrugere og barne- og klapvogne, der bliver hevet indenfor. Det er altså rigtig ulækkert, slutter han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close