Nyheder19. december 2016

Peter Schmeichel skal forsørge ekskonen, til hun dør

Peter Schmeichel skal forsørge ekskonen, til hun dør – til gengæld overtager han hendes halvdel af luksusvillaen i Espergærde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_71.jpg
 Foto: All Over

Flere år efter at Bente og Peter Schmeichel gik fra hinanden, er jura og økonomi omkring skilsmissen faldet endeligt på plads.

For to uger siden fik Peter Schmeichel, 53, skøde på, at han ejer hele luksusvillaen i Espergærde. Øresundspalæet på 342 kvadratmeter købte han sammen med sin jævnaldrende hustru Bente for 25 millioner kr. i 2007. Nu er Bente ude, og Peter kan råde 100 procent over ejendommen.

Ifølge bevillingen om skilsmisse mellem parret, som blev gift den 6. juli 1991, har Bente Schmeichel sikret sig en livsvarig ydelse fra den tidligere landsholdsmålmand.

”Manden betaler bidrag til hustruens underhold uden tidsbegrænsning. Ægtefællerne aftaler størrelsen af ægtefællebidraget.

Størrelsen af det aftalte ægtefællebidrag kan ændres af Statsforvaltningen”, står der under ”Vilkår” i den tinglyste skilsmissebevilling fra 2014.

Formuleringen ”uden tidsbegrænsning” er interessant, idet Bente Schmeichel dermed kan regne med at modtage penge fra sin eksmand resten af livet.

Det er nemlig helt normalt, at ægtefællebidrag er tidsbegrænsede, så de gælder i f.eks. to, fem eller ti år – indtil modtageren har skabt sig en mulighed for at forsørge sig selv.

Bente Schmeichel ser da heller ikke ud til at mangle noget. Hun bor i dag i et hus på 105 kvadratmeter på Strandvejen i Snekkersten – et par kilometer fra sit og Peter Schmeichels tidligere hjem.

Ejendommen købte hun for 2.750.000 kr. i 2014.

null

Sponsoreret indhold