Nyheder12. marts 2011

Peter og Amalie: Mangler sponsor til efternavn

Er der mon nogen, der vil betale for det temmelig specielle, nye slægtsnavn
Indtil videre hedder de stadig Amalie Szigethy og Peter Birch
Indtil videre hedder de stadig Amalie Szigethy og Peter Birch
 Foto: All Over

Som du kan læse i ugens SE og HØR, har Paradise Hotels kendispar nr. 1 - Peter og Amalie - sagt ja til hinanden under Mexicos varme sol.

Hele drømmebrylluppet blev betalt af produktionsselskabet Mastiff, der står bag Amalies Verden på TV3 - på nær den lille detalje, der hedder parrets kommende efternavn.

Se også: Web-tv: Peter og Amalie knalder på hotellet

Derfor forklarede 27-årige Peter i går til Ekstra Bladet, da det nygifte par stolt fremviste deres vielsesringe på den røde løber til Zulu Awards, at de leder efter en sponsor, der vil betale for det nye slægtsnavn.

- Vi hedder det altså ikke endnu, for det er jo dyrt. Det koster 3000 kroner, og det er jo ikke et navn der findes, forklarer Peter til avisens hjemmeside, der kontakter ham dagen derpå. Selvfølgelig har Ulven gevaldige tømmermænd efter en bytur til klokken 4 om morgenen.

Læs også: Parrets royale debut

Alligevel lykkedes det Peter at finde sedlen frem, hvor han har skrevet sit og fruens kommende efternavn ned. Og hvad skal parret så hedde?

Jo, i bedste romantiske stil har Peter Birch og Amalie Szigethy fundet frem til et glimrende kompromis: Birchethy bliver det nye slægtsnavn for paradisoparret - altså når der er nogen, der vil betale udgiften for 2 gange navneskift for dem.

Sponsoreret indhold