Nyheder21. marts 2015

Peter Mygind: Alt blev sort

Skuespilleren fortæller om forløbet, da han blev ramt af flere blodpropper
Af af
Peter Mygind er igen på højkant efter sit sygdomsforløb
Peter Mygind er igen på højkant efter sit sygdomsforløb
 Foto: Thomas Laursen
Peter Mygind blev tidligere i år ramt af flere blodpropper i lungerne, som meget vel kunne have taget livet af den populære 51-årige skuespiller og TV-vært.

Peter Mygind kollapsede nemlig få meter før indgangen til Gentofte Hospital - til alt held kom en læge forbi indgangen netop i det øjeblik, hvor Peter Mygind faldt om.

Lægen begyndte straks at give Peter Mygind hjertemassage, hvorefter skuespilleren og TV-værten vågnede op. Siden hen er Peter igen kommet på højkant, og nu åbner han helt op om forløbet over for B.T.

Læs også: Peter Mygind reddet af hjertemassage

- Jeg vågnede med uro i benet og kunne mærke, at den var gal. Jeg er alene hjemme og ringer 1813. Da jeg nævner, at det nok er en blodprop, som jeg har haft før, vil lægen indlægge mig akut. Men jeg siger, at jeg bare skal på Gentofte Hospital, hvor jeg kan få en tid tre timer efter. I begyndelsen føles det bare som en fibersprængning, men jeg ombestemmer mig alligevel og tager af sted, før de tre timer er gået, fordi jeg er lidt usikker på det, siger han til avisen.

Læs også: Peter Mygind: Troede jeg skulle dø

- ... da jeg har gået 80 meter, bliver jeg pludselig rigtig syg, og jeg når ikke at tælle til tre, så bliver alt sort. Altså sort som i helt sort, lyder det fra Peter.

Sponsoreret indhold