Nyheder 19. februar 2014

Peter Mogensen er blevet far igen

Et one night stand resulterede i en datter
Peter Mogensen er lidt af en charlatan
Peter Mogensen er lidt af en charlatan
Foto: All OverPeter Mogens har lavet en sand Klaus Riskær. Han har haft snablen lidt for langt fremme, og ni måneder senere kom der så en lille pige til verden. Det afslører han i denne uges Alt for Damerne.

Peter Mogensen: Fed boliggevinst

Den politiske kommentator fik beskeden om, at han skulle være far over telefonen sidste år:

- "Kommer barnet, eller kommer det ikke?" Det var ligesom det, der var diskussionen, og den diskussion havde vi så over nogle gange, og jeg fornemmede hurtigt, at hun rigtigt gerne ville være mor. Og på den måde er det jo kvinden, der bestemmer 100 procent. Der var ikke noget at sjakre om. Vil kvinden have barnet, kan jeg hoppe og danse alt det, jeg vil, siger Peter Mogensen til ALT for damerne.

Den 2. januar kom datteren Maali til verden. Modsat Riskær har Mogensen besluttet sig for, at de han vil være en del af datterens liv:

Cecilie Frøkjær: Det tænder Mogensen på

- Efter min mening kan man ikke bare få et barn og sige, "Jeg tager sgu lige the easy way." Den der med, at der står sådan en 15-årig og banker på døren og siger "Hvor fanden har du været henne?" - den havde jeg meget svært ved at se for mig i virkeligheden. Om du vil det eller ej, så fylder du vanvittigt meget inde i hovedet på sådan et barn, også når det vokser op, siger Peter Mogensen, der har fælles forældremyndighed med moren, til ALT for damerne.

Mogensen har tre børn med sin ekskone. Han gik fra sin kone, da han blev kæreste med Cecilie Frøkjær. De to var kærester i et halvt år.

Sponsoreret indhold