Nyheder8. marts 2018

Peter Madsen havde Kim Walls blod på næsen

Anklager Jakob Buch-Jepsen er ved at fremlægge en række tekniske beviser mod Peter Madsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.2985323.jpg
 Foto: All Over

Peter Madsen havde blod fra den dræbte svenske journalist Kim Wall på sin næse, da han fredag den 11. august om formiddagen blev anholdt og sigtet for uagtsomt drab på den 30-årige kvinde.

Det siger specialanklager Jakob Buch-Jepsen, der netop nu er ved at fremlægge en række tekniske detaljer i Københavns Byret, hvor der er første retsmøde i drabssagen mod Peter Madsen.

Politiet mener, at Peter Madsen bevidst sænkede UC3 Nautilus i Køge Bugt efter at have dræbt Kim Wall.

Han blev reddet fra den synkende ubåd af en række mænd på en motorbåd og blev sat i land i Dragør Havn.

Det var her han sagde til TV2, at han havde fået tekniske problemer med nogle ballasttanke, som han forsøge at løse uden held, hvorefter Nautilus gik til bunds.

- Det var heldigt, at lugen var åben, ellers havde jeg ikke været her, sagde Peter Madsen til TV 2.

Peter Madsen havde sæd i underbukserne

Og i forbindelse med anholdelsen blev Madsen undersøgt af retsmedicinere, og specialisterne fandt blod fra Kim Wall over Peter Madsens ene næsebor, fremhæver Jakob Buch-Jepsen i retten.

Der er ligeledes blevet fundet spor af sæd i de underbukser Peter Madsen havde på, da han var sammen med Kim Wall på ubåden.

Der er derimod ikke fundet dna fra Peter Madsen på eller i Kim Wall.

Hendes torso blev fundet mandag den 21. august ved Amager og hendes hoved, ben og arme blev fundet af flere omgange frem til den 29. november 2017 i Køge Bugt.

Peter Madsen forholder sig roligt under anklagerens fremstilling og sidder overvejende og kigger ned i det udleverede bevismateriale.

Han sidder ved siden af sin forsvarer Betina Hald Engmark og er iført sort t-shirt, blå bukser og briller.

Han har ikke udtalt sig til politiet i sagen siden den 14. oktober 2017 og nægter sig skyldig i drab på Kim Wall, i mishandling af Kim Wall, men erkender usømmelig omgang med lig ved at have parteret Kim Wall.

Han har hidtil fastholdt, at Kim Wall døde ved at få en tung luge i hovedet, og da hendes hoved dukkede op uden voldsomme læsioner, at hun var død af en forgiftning med kulilte/udstødningsgasser om bord på Nautilus.

Sponsoreret indhold