Nyheder3. august 2011

Peter Lundins tredje kone taler ud

26-årige Betinna fortæller, hvordan hun kunne gifte sig med den koldblodige morder
https://imgix.seoghoer.dk/media/be4971bab0eb4f61908fd6484c0c97cd.jpg
 Foto: Aller Media

For omkring 11 år siden var Danmark i chok, da Peter Lundin dræbte hans kæreste og hendes to små drenge. I dag sidder han stadig i fængsel, men er nu blevet gift med endnu en ung blondine.

Den 26-årige Betinna er denne gang kommet i kløerne på Danmarks farligste mand. I slutningen af maj sagde hun ja til ham i Herstedvester Statsfængsel. Hun er dog ikke bange for ham, selvom hun er bevidst om de grufulde ting han har gjort.

- Nej, det er jeg ikke. Det eneste jeg har været bange for er måden min familie og pressen ville reagere på dette. Dagene efter brylluppet følte jeg mig decideret efterfulgt af medierne.

Det er ikke første gang at Lundin bliver gift i fængslet. Han var i 2008 gift med Mariann Poulsen, der efter blot 11 dages ægteskab, søgte om skilsmisse og advarede mod ham i medierne.

Betinna er dog ikke nervøs for den 40-årige morders kvindelige bekendtskaber og den samme smøre om at han har forbedret sig.

- Du skal tænke på, at når man sidder i fængsel er man tit bange for at blive alene. Han har tidligere ikke stolet nok på nogen af sine kvinder til, at han turde åbne sig helt op. Det gør han nu, understreger hun til BT.

Læs også: Peter Lundin: Gift i fængslet

Sponsoreret indhold