Nyheder28. april 2014

Peter Lundin skal være far

Barnemorderen får lille søn til oktober
Af af
Peter Lundin - som i dag hedder Bjarne Skounborg - skal være far til en lille dreng
Peter Lundin - som i dag hedder Bjarne Skounborg - skal være far til en lille dreng
 Foto: TV2
Peter Lundin, en af Danmarks nok mest bestialske mordere, skal være far. Det har hans kone Betinna Brøns offentliggjort på sin Facebook-profil, skriver bt.dk:

LÆS OGSÅ: Peter Lundins tredje kone taler ud
- Kære alle dejlige mennesker, jeg har her på Facebook. Synes det er på tide at dele denne nyhed, som ikke kan skjules meget længere. Jeg venter verdens dejligste lille dreng til oktober, skriver Betinna Brøns således på sin Facebook-profil, hvor hun har valgt at kalde Betinna Peter Gene Hernandez.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a4fc259ac6914a3ca9ebac67e583f44d.jpgTV2 interviewede Peter Lundin i 1994, mens han stadig sad fængsel i USA for mordet på sin egen mord. Under interviewet malede han den ene side af sit ansigt sort - for at symbolisere det gode og det onde (Foto: TV2)


- Jeg er utrolig glad og glæder mig over hvert eneste lille fremskridt. Jeg er i uge 18 og er allerede nu utålmodig. Kærlig hilsen, verdens lykkeligste kommende mor, lyder det videre fra Peter Lundins kone.

LÆS OGSÅ: Peter Lundin: Min far er død
Selvom Peter Lundin bliver far til efteråret, får han nok ikke set meget til sin kommende søn. Den 42-årige mand blev nemlig idømt fængsel på livstid i marts 2001 - dømt for at have parteret og dræbt sin samlever Marianne Pedersen og hendes to sønner, Dennis og Brian på henholdsvis 10 og 12 år, i Rødovre.

Inden det bestialske drab i 2000 havde Peter Lundin afsonet flere års fængsel i USA. Her var han blevet idømt 20 års fængsel ved retten i Dare County i North Carolina for mordet på sin egen mor.

Sponsoreret indhold