Peter Lundin: Hiver kendte TV-værter i retten

Line Gertsen og DR-kollegaen Kim Bildsøe Lassen bliver nu slæbt i retten

Line Gertsen og DR-kollegaen Kim Bildsøe Lassen bliver nu slæbt i retten

Foto: All OverMan skulle tro, at man var vant til at blive kaldt lidt af hvert, når man sidder i fængsel for at have slået sin kæreste og papbørn ihjel. Men Peter Lundin eller Bjerne Skouenborg, som han nu hedder, finder sig alligevel ikke i hvad som helst.

Han slæber nemlig de populære DR-værter Kim Bildsøe Lassen og Line Gertsen i retten for injurier. Det skriver Ekstra Bladet.

Sagen handler om et indslag i TV-avisen tilbage i 2012, hvor TV-værterne beskyldte Peter Lundin for at stå bag hashhandel i Herstedvester-fængsel.

- Der er rettet nogle urigtige beskyldninger i TV-avisen mod to mennesker - Bjarne Skouenborg (Peter Lundin red.) og en unavngiven kvinde. Det er blevet opfordret til berigtigelse af DR, men de nægter. Derfor har vi oprettet en sag, siger Lundins advokat Tage Siboni til formiddagsavisen.

Peter Lundins far er død

Og selvom man må sige, at Peter Lundin før er blevet beskyldt for værre ting, vil han alligevel ikke have hængende på sig, at han også er hashsælger.

- Der er ingen mennesker, der bryder sig om at blive beskyldt for noget, de ikke har gjort, forklarer advokaten overfor Ekstra Bladet.

Injuriesagen kører ved Københavns Byret i dag. Her kræver Peter Lundin erstatning på 25.000 kroner samt berigtigelse af indslaget.

Line Gertsen: Jeg blev mobbet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close