Peter Lundin: Gift i fængslet

Enhver svigermors drøm er nu blevet afsat

Enhver svigermors drøm er nu blevet afsat

Foto: Polfoto

Ansatte ved Østjyllands Statsfængsel i Horsens er i oprør, efter at den livstidsdømte firedobbelte morder Peter Lundin i går blev gift ved en ceremoni i anstalten.

Bruden er en yngre kvinde i 20'erne, som angivelig har været kæreste med morderen i omkring et års tid, hvor hun har besøgt ham i fængslet. Peter Lundin kalder sig i dag Bjarne Skounborg.

Hans hemmeligholdte bryllup skaber bekymring blandt personalet, der ikke mener at kunne beskytte den unge kvinde, selvom samværet under besøgene hos ægtemanden foregår i et særligt rumaflyttet besøgsrum.

Peter Lundin er idømt livstid for drabene på Marianne Pedersen og hendes to sønner i Rødovre i 2000. Forinden var han i USA dømt for at have kvalt sin mor. Herhjemme har han tilbragt hovedparten af sin afsoning i Anstalten ved Herstedvester.

Da han blev overflyttet til det ny statsfængsel i Horsens for under et år siden, understregede eksperterne i Herstedvester, at der skulle rettes særlig opmærksomhed mod kvinder, som ønskede at besøge ham i fængslet.

Grunden er Lundins kendte agressivitet og ekstreme seksualitet. Peter Lundins far, Ole Bostrøm Skounborg, bekræfter over for Ekstra Bladet, at sønnens bryllup var planlagt til i går, men havde i aftes endnu ikke haft lejlighed til at lykønske sin søn.

Ifølge kilder foregik brylluppet kl 13.00, hvor parret blev viet af fængslets præst Anne Lise Brok. Efter ceremonien i fængslet opholdt parret sig for selv, inden kvinden forlod fængslet søndag aften, det skriver b.t..

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close