Peter Lundin: Endnu en kæreste

Kvinderne står i kø for at indlede forhold med livstidsfangen Peter Lundin

Kvinderne står i kø for at indlede forhold med livstidsfangen Peter Lundin

Foto: TV2

Blot to dage efter, at Peter Lundins kone Mariann Poulsen meddelte, at hun ville skilles, dukkede en ny ung pige op for at besøge livstidsfangen.

Det afslører Ekstra Bladet, som kontaktede kvinden, da hun fredag mødte op ved Statsfængslet i Østjylland for at besøge sin kæreste.

Avisen beretter, at den unge kvinde hedder Marianne - samme navn som den kvinde Peter Lundin slog ihjel tilbage i 2000 og samme navn, som livstidsfangens nuværende kone.

Den unge kvinde, som beskrives til at være mellem 27 og 28 år, attraktiv og mørkhåret, nægtede at udtale sig om sin kæreste.

- Ved du hvad! Efter alt det, der er sket de sidste par uger, vil jeg overhovedet ikke snakke med journalister. Det må du kunne forstå, sagde den slanke pige.

Peters mange piger

Det er efterhånden svært at holde styr på alle Peter Lundins kvindebekendtskaber. I løbet af ugen dukkede der en ung blondine op i medierne, som hævdede, at hun venter den fire-dobbelte morders barn.

Den graviditet nægter både hans nuværende kone og Peter Lundin selv.

- Det kan jo ikke lade sig gøre, at jeg er faren. Hun har ikke besøgt mig, og det kan jeg bevise, sagde Peter Lundin i Ekstra Bladet fredag.

Men der er yderligere en kvinde i Peter Lundins liv. Da konen, Mariann Poulsen, torsdag aften snakkede ud i "Go' Aften Danmark", fortalte hun, at en af morderens andre kærester, havde ringet hende op og afkrævet hende svar på, "hvad hun bildte sig" ind at gifte sig med kvindens kæreste.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close