Nyheder22. april 2011

Peter: Jeg lægger sag an

Amalies seneste anklager er for meget for Peter, der nu har hyret 2 advokater
Peter vil ikke finde sig i Amalies anklager
Peter vil ikke finde sig i Amalies anklager
 Foto: All Over

Siden weekendens dramatiske begivenheder har der været meget fokus på realityparret Amalie og Peter - og det er bestemt ikke blevet mindre, siden Amalie langfredag morgen gæstede Go'morgen Danmark og gav sin version af sagen.

For Peters vedkommende blev Amalies deltagelse i morgenprogrammet den berømte dråbe, der fik bægeret til at flyde over.

Læs også: Alt om voldssagen
- Det er nu 100 procent sikkert, at jeg anlægger sag, for jeg er træt af alle de beskyldninger. Jeg har sat 2 advokater på sagen, og de har set udsendelsen her til morgen. Der kommer en udmelding om sagsanlægget på tirsdag, fortæller Peter til Ekstra Bladet.

Den 27-årige tidligere Paradise Hotel-vinder er blevet anbefalet af sine advokater, at han ikke udtaler sig yderligere.

Læs også: Amalie anmelder Peter for vold
Han vil dog gerne sige, at han har ondt af Amalie, som han ser som en presset pige. Og så er han temmelig overrasket over hendes påstand om, at de 2 faktisk slet ikke er gift officielt.

- Jeg har skrevet under på et stykke papir sammen med min mor, og det har Amalie og Charlotte (Amalies mor, red.) også. Produktionsselskabet skulle stå for at sende papirerne ind. Det lovede de os. Jeg troede, at jeg var rigtig gift, og at det var ægte kærlighed. Jeg vidste ikke, at jeg bare var en brik i et tv-show. Jeg føler mig ærlig talt udnyttet af produktionsselskabet, lyder det fra Peter.

Sponsoreret indhold