Nyheder20. marts 2014

Peter Ingemann: Far begik selvmord

Boligværten har haft en hård barndom
Af af
Peter Ingemanns far skød sig selv i hovedet i 2002
Peter Ingemanns far skød sig selv i hovedet i 2002
 Foto: Henrik Hammel/TV2
Han er kendt som den evigt glade og smilende bolig-vært, der lige nu hjælper boligkøbere med at finde det perfekte hjem i TV2s 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'.

Men bag smilet gemmer Peter Ingemann på en dyster historie.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann: Dropper Hammerslag
Hans far skød, Preben, skød nemlig sig selv i 2002 - med en pistol, som faren havde købt på en ferie til USA med sine to børn, Peter og Lene, i 1988.

Peter Ingemann har selv åbent fortalt om farens selvmord og farens massive alkoholmisbrug i biografien 'Ingemanns Land', som udkom tilbage i 2010. Her fortalte Peter Ingemann blandt andet, at faren drak vodka og mælk til morgenmad, og at Peter Ingemann var ved at blive sprunget i luften, da han var tre år - og at der ofte var kæmpe skænderier i den lille familie.

Men trods farens store problemer har Peter Ingemann stadig gode minder om far Preben:

- Han var min allerbedste ven. Vi havde i hans ædru perioder et fortrolighedsforhold, som jeg aldrig har oplevet med nogen andre hverken før eller siden. Derfor er bogen også lige så meget en kærlighedserklæring til min far, fortalte bolig-værten selv i en præsentation for bogen på YouTube.

LÆS OGSÅ: Derfor stopper Peter Ingemann
Peter Ingemann har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at faren altid er i hans tanker, når han optager tv - først da han i mange år var vært på DR1s succesbasker Hammerslag, der blev set af op mod én million danskere.

Hans nye boligprogram, der vises på TV2 torsdag aften, bliver set af omkring 617.000.

Hør Peter Ingemann fortælle om sin bog - og sin hårde opvækst - her:Sponsoreret indhold