Nyheder23. april 2011

Peter: Forretningen går forrygende

De seneste dages massive omtale er godt for omsætningen i realitystjernens nyåbnede sandwichbar
Peters sandwichbar med navnet ”Ulven’s” har masser af kunder i disse dage
Peters sandwichbar med navnet ”Ulven’s” har masser af kunder i disse dage
 Foto: All Over

Peter Birch er i øjeblikket en af de mest omtalte danskere, og selvom det er ubehageligt at være anklaget for vold, må den 27-årige realitystjerne erkende, at den kolossale omtale er god for hans forretning.

- På grund af alt det her, er jeg mere kendt, end jeg nogensinde har været. Og der er helt sikkert flere nysgerrige folk, der stopper op eller lige stikker hovedet ind. Nogle går hurtigt igen, men der er også andre, der bliver og spiser, fortæller Peter til B.T.

Læs også: Billederne viser, at Amalie lyver

- Jeg har selvfølgelig været meget påvirket af alle de løgne og beskyldninger, som Lotte (Amalies mor, red.) og Amalie er kommet med. Men det har heldigvis ikke påvirket min butik. Jeg har i hvert fald ikke mærket, at folk er blevet væk på grund af alle skriverierne. Tværtimod, forklarer ejeren af den nyåbnede sandwichbar "Ulven's", der ligger i det indre København.

Læs også: Amalies mor: Synd for Peter

Den tidligere vinder af Paradise Hotel fortæller videre, at han ikke har modtaget nogen direkte trusler ansigt til ansigt efter voldsanklagerne - kun på Facebook. Alligevel har han påskelørdag selskab af 3 kammerater i butikken.

- Vi er her ikke for at passe på ham men for at støtte ham. Skulle man tro alt det, der står i overskrifterne, så skulle Peter jo sidde i fængsel lige nu. Alt det her er fuldstændig vanvittigt, lyder det fra Peters ven Kenneth Ratz.

Sponsoreret indhold