Peter Falktoft har fundet kvinden i sit liv

Foto: All Over

Alle har efterhånden set den komme, men ikke desto mindre er det en forløsning, at Peter Falktoft nu endelig har erklæret sine følelser for kollegaen og veninden Sara Frost. 

Det skete på Twitter torsdag aften, hvor de to fulgtes ad til Rihanna-koncert på Refshaleøen. 

Parret blev da også spottet ankomme arm i arm, og forholdet er efterhånden ikke til at tage fejl af. Den tidligere Monte Carlo-vært og Sara Frost har længe haft et on-off forhold, hvor kæreste-titlen ikke har kunne bekræftes. Nu lader det imidlertid til, at Peter Falktoft er træt af at lade som om, at de to radio-profiler ikke har et forhold.

Det er kun en lille måned siden, at Peter Falktoft og Sara Frost var på ferie sammen på Lanzarote, hvor Peter Falktoft lagde et billede på Instagram af Sara Frost i badedragt. 

Views

Et billede slået op af Peter Falktoft (@peterfalktoft) den

Sara Frost har ligeledes lagt billeder ud af lidt-mere-end-vennen Peter Falktoft på Instagram. 

Mange tak for turen

Et billede slået op af Sara Frost (@safrro) den

I starten af sidste år kunne SE og HØR bringe billeder af parret i kærlige omfavnelser på deres ferie i Los Angeles. Her ses det tydeligt, at de to var super glade for hinanden. Og det virker til stadig at være tilfældet.


(Faksimile/Foto: All Over)

Der er løbet en del vand under broen siden, men parret ses stadig. Og nu er Falktoft altså bund ærlig om sine følelser for den veldrejede Sara Frost.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close