Nyheder15. marts 2012

Peter: Får meget mere sex

Amalie har - trods voldsdommen - fået fornyet appetit på sin ulv. Se, hvorfor
Efter Peter har fået spray-tan kan Amalie ikke holde fingrene fra ham
Efter Peter har fået spray-tan kan Amalie ikke holde fingrene fra ham
 Foto: All Over

Tirsdag faldt der endelig dom i voldssagen mellem Amalie og Peter. Dommen på 40 dage i spjældet ændrer dog ikke noget mellem turtelduerne, der er mere forelskede end nogensinde.

Da Peter og Amalie slog op i slutningen af december, var Peter ude at sige, at bruddet blandt andet skyldtes, at de dyrkede for lidt sex.

Efter parret har fundet sammen igen, er der kommet mere gang i den på lagnerne - især på det sidste er turtelduerne gået amok. Det er der en helt speciel forklaring på.

Ulven Peter er nemlig røget med på samme spraytan-bølge som sin kæreste, så nu kan hun ikke få nok af ham.

Læs også: Derfor er Amalie så brun

- Det var Amalies idé, at jeg skulle prøve spraytan. Hun gik hele tiden og sagde, at jeg var så bleg, fortæller Peter, som ikke er helt stolt af sin nye, falske kulør.

- Det egner sig måske bedst til piger, men efter jeg har prøvet det, får jeg dobbelt så meget sex som før. Amalie tænder på de mørke farver, jubler Peter Birch.

Læs også: Nøgenchok: Se Amalies bryster

Det er ikke kun hjemme i dobbeltsengen, at Peters nye falske kulør gør lykke.

- Det ser bare mere lækkert ud at være brun - og så slipper man jo for at tage solarium og for risikoen for at få kræft, siger charmetrolden, som dog endnu ikke helt har gjort op med sig selv om han vil forsætte med at få behandlingerne.

Shop: Se her, hvordan du bliver ligeså brun som Amalie og Peter

Sponsoreret indhold