Nyheder2. april 2013

Peter Birch: Ved at gå ned med stress

Barejeren kører sig selv for hårdt, indrømmer han
Peter med sin nye flamme Selina - og et bygkorn i ansigtet. Han er træt for tiden
Peter med sin nye flamme Selina - og et bygkorn i ansigtet. Han er træt for tiden
 Foto: Thomas Laursen

Han er næsten lige kommet ud af et følelsesmæssigt hårdt forhold til Amalie Szigethy og kombineret med den hårde tjans som barejer, har det været en hektisk tid for Peter Birch.

- Vi har holdt åbent på Cheap hele påsken, og jeg har været der næsten konstant. Det er ikke meget søvn, jeg har fået. Jeg har også lige været på dykkerferie i Thailand, så der har været nok at se til, efter jeg er kommet hjem. Selv om jeg har en bestyrer til at være der, så er det jo ikke det samme, som når jeg selv er der, fortæller "ulven" Peter til seoghør.dk.

Peter Birch: Lukker sin bar

Peter Birch har ro til regnskaberne


Og nu indrømmer den charmerende gut, at han nok kører sig selv lidt for hårdt for tiden.

- Jeg skal passe på med alt det arbejde. Der er simpelthen så meget, når man er selvstændig. Jeg bliver så stresset, fortæller realityfyren.

Heldigvis har han en forstående kvinde ved sin side, som han dog endnu ikke er klar til at kalde for kæreste.

- Selina blander sig ikke i alt muligt, og hun brokker sig ikke uden grund, så jeg får arbejdet en masse. Når jeg har siddet og lavet regnskaber til klokken seks om morgenen, er jeg ikke blevet bombarderet med sms'er om, hvor jeg er henne. I stedet spørger hun bare, om jeg har haft en god dag, når jeg kommer hjem, smiler Peter Birch med tydelig henvisning til sin tidligere partner Amalie.

Peter Birch: Nu viser han Selina frem



Sponsoreret indhold