Peter Birch: Vanvittig brandert

 Peter Birch kan i den grad drikke sig selv under bordet

Peter Birch kan i den grad drikke sig selv under bordet

Foto: All OverSelvom Peter Birch er blevet langt mere seriøs, siden han første gang poppede op på skærmen i "Paradise Hotel", er han ikke blevet for seriøs og gammel til at feste.

Det fandt to af hans gode venner ud af, de havde ham med på tur.

- Vi var engang en tur i Odense, hvor vi sammen med Peter havde været gæstebartendere på "Vi rocker" sammen med Cheap, og vi havde så aftalt med en af mine veninder, at vi skulle sove hjemme hos hende. Men Peter har simpelthen drukket sig selv så stiv, at han falder i søvn, mens han er ude og skide på toilettet, fortalte Joachim Sælnæs fra "Fristet" til Seoghør.dk, da Peter Birch forleden åbnede sin nye bar Saloon i Gothersgade.

Medina ved også en del om at drikke sig spritstiv

- Vi fandt ham siddende derude med bukserne nede om anklerne. Vi opdagede det ved, at han begyndte at sidde og sige mærkelige lyde, og så måtte vi jo få ham ind i seng. Han var meget forvirret, da han vågnede. Det var så skønt, storgrinede Kasper Johansen.

Selvom drengene tydeligt husker og morer sig over Peter Birchs gigantiske brandert, er der dog stadig et spørgsmål, der melder sig.

- Jeg ved ikke, om han nogensinde fik tørret sig i røven. Det tror jeg ikke. Det må Selina kunne svare på, det er jo hende, der vasker hans tøj, afsluttede Sælnæs.

Dennis Knudsen smed tøjet i giga-brandert


Kasper Johansen og Joachim Sælnæs nød at fortælle røverhistorier om Peter Birch (Foto: Mikael Rieck)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close