Nyheder15. december 2011

Peter Birch: Åbner discountbar

Ulven har købt sig ind i NG26 i Nørregade i København, og står bag nyt lørdagskoncept på stedet
På lørdag åbner Peter billigkonceptet Cheap på NG26, der ligger i Nørregade i København
På lørdag åbner Peter billigkonceptet Cheap på NG26, der ligger i Nørregade i København
 Foto: Thomas Laursen

Knap har Paradise Hotel-deltageren og kvindebedåreren Peter Birch lukket sin sandwichbar og indledt en singletilværelse efter bruddet med Amalie, før han har gang i nye projekter.

Nu har han sammen med et par andre gutter købt sig ind i baren NG26 i Nørregade tæt på Nørreport i København. Det betyder i praksis, at de nye pengemænd vil stå bag billigkonceptet Cheap om lørdagen, hvor priserne vil være kraftigt reducerede i forhold til normalt.

Idéen er, at Peter bl.a. skal stå for markedsføringen og brandingen af baren, der med tiden skal køres op til at kunne holde åbent hver eneste dag.

Læs også: Sådan kommer Peter videre

- Det er et billig-koncept, hvor der skal være plads til alle. Man skal kunne gå i byen et fedt sted i København uden at stå på en dum gæsteliste, og så skal det være et sted, hvor man har råd til at drikke sig stiv, før man går videre i byen, fortæller Peter Birch.

Han kommer selv til at være på stedet om lørdagen, hvor Cheap løber af stablen, og nu på lørdag - på åbningsaftenen - vil han også selv svinge med flaskerne og lave cocktails bag baren.

Læs også: Peter og Amalie hver for sig

- Ja, jeg står der selv. Jeg håber, at der kommer mange. Men vi reklamerer indtil videre kun for Cheap på Facebook. Det er af den simple årsag, at så er der flere penge til at sætte priserne ned og servere billig sprut for gæsterne, forklarer Ulven.


Sponsoreret indhold