Peter: Billederne viser, at Amalie lyver

Sådan så Peter ud for en uge siden, få timer inden hele hans liv ændrede sig

Sådan så Peter ud for en uge siden, få timer inden hele hans liv ændrede sig

Foto: Michael Medgyesi

Tidligere på dagen meldte Peter Birch ud, at han vil lægge sag an mod sin hustru Amalie Szigethy.

Han har hyret 2 advokater og vil ikke udtale sig yderlige i sagen, men det lykkedes trods noget besvær alligevel SE og HØR at få Peter i snak.

- Jeg føler, at I kun dækker sagen fra Amalies side. Derfor vil jeg ikke udtale mig til jer, lyder det i første omgang fra realitystjernen, der dog afviser at have fået mundkurv på af sine advokater.

Læs også: Peter: Truede med vold

- Det er ikke, fordi jeg ikke må udtale mig. Jeg har god samvittighed, forklarer Peter, der nu har fået talt sig varm.

- I lavede jo selv paparazzobilleder af Amalie i lørdags, hvor hun jo skulle være tæsket gul og blå. Men man kan jo se på billederne, at det ikke er sket, siger 27-årige Peter, der også finder det mistænkeligt, at ingen må se rapporten fra skadestuen.

Læs også: Alt om voldssagen

- Vi bliver nødt til at få en retssag, for ellers stopper det her aldrig, og det skader mit liv. Det har det allerede gjort, forklarer den tidligere vinder af Paradise Hotel, inden SE og HØR spørger, om han nu definitivt har opgivet at vinde Amalie tilbage.

- Det kommer jo ikke til at ske. Der er en masse ting i det her, og jeg føler mig udnyttet som en brik i hendes tv-show. Nu vil jeg bare gerne have sandheden frem. Og så fik jeg udtalt mig alligevel.


Det er dette billede taget af SE og HØRs fotograf i lørdags, som Peter mener beviser hans uskyld (Foto: Dan Mariegaard)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close