Nyheder21. oktober 2016

Peter Belli siger stop: Jeg var ved at dø

Folkekære Peter Belli kommer med sin sidste plade om lidt og tager på en sidste turné næste år, for han orker ikke længere at være på vejen efter sin slemme sygdom.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-65595.jpg
 Foto: All Over

I næste måned kommer Peter Belli med sin næste udgivelse ”Som boblerne i bækken”, og det bliver med det album, at den 73-årige musiker takker af.

Der kommer også en turne i 2017, men så er det altså også slut med nyt fra Ulven Peter, for han kan ikke holde til livet som musiker på vejen længere.

- Jeg orker det ikke mere. Efter jeg har været syg, er det, som om jeg ikke kan komme til kræfter igen. Den der sepsis slog benene væk under den gamle mand her: Den var grim. Jeg var ved at dø, siger Peter Belli til Ekstra Bladet.

Sepsis er blodforgiftning, og det er absolut ikke noget, man skal spøge med. Det kan nemlig virkelig slå ihjel. Og Peter Belli har haft mange overvejelser, men nu vil han altså stoppe med musikken.

- Selv om jeg elsker at synge, og det er med blødende hjerte, jeg står af sporvognen, så synes jeg, det er bedst at stoppe, mens legen endnu er god, forklarer han overfor Ekstra Bladet, og han understreger, at det er ham selv, der har taget beslutningen. Det er ikke lægerne, der har sagt, at han skal stoppe.

- Nej det er min egen beslutning. Jeg synes ikke, jeg har kræfter til at køre ud på et job, lave lydprøve, vente, ind og arbejde, ned at ligge i køjen og så videre til næste job. Det samme og det samme hele tiden, lyder det fra Peter Belli, som altså sender sit sidste album på gaden den 18. november.

Se mange flere både nye og gamle billeder af Peter Belli og konen, June, lige her:

Peter Belli og June

Sponsoreret indhold