Nyheder23. december 2008

Peter Belli: Nåede ikke flyet

Sangeren og hans June kom for sent, da de skulle af sted på juleferie til Thailand
Ifølge øjenvidner skulle Peter og June have været en smule overrislede, da de ankom til lufthavnen. June nægter dog, at de havde drukket inden afgang
Ifølge øjenvidner skulle Peter og June have været en smule overrislede, da de ankom til lufthavnen. June nægter dog, at de havde drukket inden afgang
 Foto: All Over

Peter Belli og June nåede aldrig at komme om bord på det fly, der forleden skulle flyve dem til Bangkok, hvor de skal holde jul og nytår.

Junes søster havde ellers foræret det kendte par en limousine-tur, så de kunne komme flot til lufthavnen, men June var for længe om at pakke de sidste ting, så hun og Peter kom alt for sent ud ad døren.

- Jeg kan ikke finde ud af at pakke, og der var så mange ting, jeg lige skulle ordne, forklarer June.

Da parret endelig nåede til Kastrup, blev de rent faktisk eskoreret ud til flyet af en flink medarbejder fra Thai Airways, men kaptajnen havde besluttet sig for ikke at vente længere, efter at hr. og fru Belli var blevet kaldt over højtaleranlægget adskillige gange.

Men heldigvis er julen ikke ødelagt for det langsomme par. Dagen efter gik endnu et fly mod de østerlandske himmelstrøg.

- Flyselskabet spurgte, om vi ikke nok ville komme i god tid dagen efter, så det skulle vi nok, griner June, der nu på trods af alle skærmydslerne kan nyde en kølig drink i den thailandske julesol sammen med sin Peter.

Sponsoreret indhold