Nyheder13. juni 2023

Peter Belli medvirker i "Det sidste ord"

Peter Belli bliver den sjette afdøde dansker til at medvirke i "Det sidste ord"
Peter Belli blev 79 år.
Peter Belli blev 79 år.
 Foto: Camilla Rønde/Ritzau Scanpix

Inden den danske musiker Peter Belli døde, nåede han at indtage den varme stol i Mikael Bertelsens program "Det sidste ord".

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Peter Belli døde den 8. juni, hvor han sov ind efter længere tids sygdom.

Men på det seneste har Mikael Bertelsen givet danskerne en mulighed for at sige et sidste farvel, når danske koryfæer dør.

Det har blandt andet været tilfældet med Ritt Bjerregaard, Lise Nørgaard, Povl Dissing, Uffe Ellemann-Jensen og Bent Fabricius-Bjerre.

Nu er turen så kommet til Peter Belli.

– June var som altid med den dag, jeg optog samtalen med Peter Belli. Han kyssede hende farvel, inden vi gik ind i det hermetisk lukkede studie. Efter optagelsen kørte jeg Peter og June hjem til deres hus ved Køge Bugt, og på dørtrinnet sagde Peter: 'Jeg kan forstå, at det er et fint selskab, jeg havner i her'. Jeg svarede, at det var ham, der gjorde det til et fint, seriøst selskab, siger Mikael Bertelsen.

Det Kgl. Bibliotek er partner i projektet omkring 'Det sidste ord', og råbåndet fra Mikael Bertelsens interviews bliver arkiveret hos dem. Først 20 år efter hovedpersonens død kan andre få adgang til materialet.

"Det sidste ord" med Petet Belli bliver sendt på TV 2 og TV 2 Play klokken 21.10.

Sponsoreret indhold