Nyheder20. januar 2009

Peter Aalbæk: Trine var skøn og grænseoverskridende

Filmmanden, som arbejdede sammen med den afdøde nøgenmodel, husker hende som en dejlig pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/peter-aalbaek-om-trine2-jpg.jpg

Mange husker den veldrejede nøgenmodel, da hun sammen med mange af dem, som senere skulle blive toppen af dansk film, optrådte uden en trævl på kroppen i den grænseoverskridende film "Idioterne" fra 1998.

Filmmanden Peter Aalbæk Jensen valgte netop den blonde og veldrejede Trine Michelsen til filmrollen, fordi hun ikke var bange for at smide tøjet og overskride grænser.

- Vi kunne godt lide, at Trine var grænseoverskridende. Det var derfor, vi valgte hende til rollen. Vi ville gerne have en med på holdet, som var lidt vildere, fortæller Ålen.

Selv om nøgenmodellen i første omgang blev valgt, fordi hun gerne smed klunset, var det ikke kun en vild pige, som Peter Aalbæk lærte at kende under optagelserne til filmen.

- Vi ville have en pige, der havde den vildskab, som hun havde med i bagagen. Men samtidig lærte vi jo også en skøn tøs at kende. Hun var skøn og meget direkte, og hun pakkede aldrig tingene ind. Alle tog tøjet af i den film, men hun var jo vant til det, så hun gik foran, og det hjalp selvfølgelig de andre skuespillere, at der var én, som ikke var bange for at tage blusen af.

Sponsoreret indhold