Nyheder3. juli 2007

PETE ER UTRO

Kate Moss er flygtet til Paris, hvor hun prøver at komme sig over kærestens utroskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/kateflygterkate-jpg.jpg

Endnu en gang er der ballade i det skandaleombruste forhold mellem Kate Moss og hendes rockmusikerkæreste Pete Doherty. Denne gang beskylder hun ham for at være hende utro med en sydafrikansk model ved navn Lindy, det skriver den engelske avis Daily Mail.

Supermodellen er helt utrøstelig og gemmer sig i øjeblikket i Paris sammen med sin fireårige datter Lila Grace, imens hun overvejer, hvad hun skal gøre ved sin forlovedes sidespring.

33-årige Kate kunne i flere dage hverken finde eller komme i kontakt med sin 27-årige rockmusiker. Derfor begyndte hun at ringe rundt til hans venner for at finde ud af, hvad han lavede. De var dog ikke meget for at angive ham, men alligevel har Kate fået færden af hans utroskab.

Pete skulle angiveligt have mødt modellen Lindy på en natklub, hvor han blev set kysse og kramme med hende. Så nu er Kate ved at have fået nok af sin forlovedes løjer, fortæller en kilde tæt på parret til avisen.

- Kate har fået nok. Nu har hun nogle alvorlige beslutninger at tage omkring fremtiden for hende og Pete. Det er meningen, at hun skal giftes med ham, så hun er rasende over beskyldningerne om, at han er hende utro, siger kilden.

Men mon ikke de to turtelduer finder ud af det igen - ligesom de plejer ...

Sponsoreret indhold