Nyheder2. juni 2022

Person fundet død på dansk strand

Tirsdag morgen fandt politiet en død person på stranden i Ebeltoft

En 76-årig sejler forsvandt for knap en måned siden efter en sejltur ud for Ebeltoft.

Torsdag morgen blev en person fundet død på stranden, og ifølge Østjyllands Politi er der med al sandsynlighed tale om den savnede sejler.

Det skriver politiet på Twitter.

Manden blev meldt savnet den 8. maj, da han ikke kom hjem efter en sejltur. Frygten var, at han var faldet over bord.

Om eftermiddagen den søndag i maj fik politiet en anmeldelse om en grundstødt sejlbåd ud for Ebeltoft. I første omgang fik politiet fat i en surfer, som sejlede ud og konstaterede, at båden var tom.

Den tomme båd havde sejlene sat, og derfor var formodningen, at der havde været en eller flere personer om bord. Båden blev bragt i land, og her fandt politiet frem til, hvem den tilhørte.

Bådens ejer - den 76-årige mand - skulle efter planen være ude at sejle på det tidspunkt. Men siden fundet af den tomme båd, kunne ingen få kontakt til manden.

Forsvarets søredningstjeneste koordinerede eftersøgningen til søs, hvor flere både og en helikopter fra flyvevåbnet deltog. Også frivillige i form af sejlere og folk på land har hjulpet, men uden resultat.

Først knap en måned senere har familien så efter alt at dømme fået vished.

- Torsdag morgen blev en person fundet død på stranden ved Ebeltoft. Der er efter al sandsynlighed tale om den 76-årige mand, der den 8. maj forsvandt efter en sejltur ud for Ebeltoft.

- Alt tyder på, at han er faldet i vandet under sejladsen. De pårørende er underrettet, skriver Østjyllands Politi på Twitter torsdag formiddag.

Sponsoreret indhold