Nyheder4. januar 2010

Pernille Rosendahl: Syg efter succes

Sangerinden var så vild efter at blive kendt, at det ødelagde hendes parforhold
Af af
I dag har Pernille fået den succes, hun ønskede så højt
I dag har Pernille fået den succes, hun ønskede så højt
 Foto: Thomas Laursen

I dag ryger hun direkte ind i folks stuer hver fredag som dommer i "X Factor " på DR og bliver formentlig genkendt stort set overalt herhjemme.

Sådan var det imidlertid ikke, da Pernille i slutningen af 90'erne blev kæreste med musikeren Tim Christensen. Dengang hungrede hun efter at blive kendt, mens han, som allerede havde succes med sin musik, egentlig hellere ville være i fred.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/tim-c-jpg.jpgNetop forskellen på parrets karriere og succes var ifølge ham årsagen til, at de gik hver til sit.

Ville være kendt

- Jeg var mættet af succes og havde brug for at puste ud. Mens hun var SÅ sulten efter at få succes. Så firkantet sagt havde den ene brug for at være ukendt, mens den anden havde virkelig brug for at være kendis, fortalte han sidste år til B.T.

Sidstnævnte lykkedes jo til fulde. I 1997 debuterede hun med "Dream Away", som hun indspillede sammen med netop Tim, og siden er det kun gået fremad for sangerinden.

Efterfølgende spillede hun sammen med blandt andre Savage Rose og Filur, men det var først med Swan Lee, at hun for alvor brød igennem og fik den så eftertragtede succes.

I sensommeren 2007 dannede hun bandet The Storm" sammen med partneren, Johan Wohlert, som også er far til hendes 3-årige søn Tristan.

Sponsoreret indhold