Nyheder6. juni 2011

Pernille Rosendahl beder om tilgivelse

Det gik helt galt, da den ellers så rutinerede sangerinde skulle synge nationalsangen inden boksebraget mellem Kessler og Bouadla
Bøgen og bølgen voldte store problemer for Pernille Rosendahl, da hun skulle synge ”Der er et yndigt land”
Bøgen og bølgen voldte store problemer for Pernille Rosendahl, da hun skulle synge ”Der er et yndigt land”
 Foto: Peter Grosen

Publikum kunne ikke andet end tage det med et smil, da Pernille Rosendahl lørdag aften kiksede fuldstændig, da hun skulle synge nationalsangen i Parken forud for Mikkel Kesslers boksekamp.

- Der er et yndigt land, det står med brede bølge, indledte X Factor-dommeren. Dermed lavede hun den klassiske fejl blandt mange 5-årige, der bytter bøge ud med bølge.

Læs også: Pernille Rosendahl oversprøjtede Cutfather

Det blev dog endnu værre i slutningen af den ellers så smukke nationalmelodi, hvor bøgen igen voldte store problemer for Pernille Rosendahl.

I hendes version spejlede den sit blik i bølgen blå, hvor de fleste andre i Parken valgte at synge, at bøgen spejlede sin top i bølgen blå.

Læs også: Her er Kesslers kæreste

- Har aaaaaaaAaaaaaldrig vaeret saa nervoes I mit liv. Aka top blev til blik. Tilgiv mig, kunne man kort efter optrædenen læse på en flov Pernille Rosendahls Twitter-profil.

X Factor-dommerens kludren rystede dog ikke Mikkel Kessler mere, end at han var i stand til at knockoute Mehdi Bouadla i 6. omgang og vinde en forholdsvis nem sejr.

Sponsoreret indhold